Yogastijlen

Yogastijlen


Woordje uitleg over de soort yogastijlen en de workshop “Zelfliefde” tijdens onze opendeurdag.

 

Yin/ yang yoga met Heidi:

Deze yogavorm is een combinatie van yinne en yange houdingen. Zowel statische als dynamische houdingen en visualisatie- en meditatietechnieken komen aan bod. Zachte yogahoudingen voor iedereen toegankelijk, ook voor de absolute beginner. Aan de hand van duidelijke instructies begeleid ik jou doorheen de yogales. In deze lessen besteed ik ook aandacht aan mindful yoga, zodat jij steeds meer bewust wordt van jouw lichaam. Mindful yoga gecombineerd met rustige, maar ook een paar pittige yogahoudingen zodat jij een nog diepere ontspanning en meer bewustzijn gaat ervaren.

 

Vinyasa yoga met Heidi:

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding op het ritme van de ademhaling. Houdingen vanuit de Zonnegroet vormen de basis van Vinyasa. Deze yogavorm is fysiek wat pittiger, maar mijn Vinyasa lessen blijven nog vrij zacht en eenvoudig. Geen moeilijke of echt uitdagende houdingen. Best dat je al een beetje yoga ervaring hebt. Er zit namelijk veel beweging in de practice.

 

Hatha yoga met Margot:

Zachte Hatha yoga flow, toegankelijk voor elk niveau. Hatha yoga wordt gezien als de meest ‘basic’ yoga, die aangeraden wordt als je beginnende yogi bent. Margot start telkens met een korte introductie tot meditatie en mindfulness, waarna haar yogales verdergaat met een aangename combinatie tussen intensiteit en ontspanning, als ideale start van jouw dag! Neem hiervoor je stralende glimlach, je meest comfy outfit en een eigen yogamatje mee.

 

Workshop 'Zelfliefde' met Margot:

Margot deelt met veel plezier haar inspiratie over hoe het thema 'zelfliefde' de rode draad van haar boek, Bevrijd, werd. Tijdens de workshop stuurt ze aan tot inzichten met reflectie-momenten die een opstap kunnen bieden tot het creëren van meer zelfliefde in jouw dagdagelijkse taken, om zo met kleine stapjes aan zelfvertrouwen en zelfrespect te winnen. De basis voor een leven met meer vrijheid, creatie en authenticiteit. Neem alvast een notitieschriftje, een pen en een kussentje mee om het extra gezellig te maken!